Schuurverlichting

Bent u op zoek naar Schuur Led verlichting maar weet u niet precies wat de meeste geschikt verlichting is en welke lichtkleur u het beste kunt kiezen? Voor het verlichten van schuren zijn Led TL buizen en armaturen de meeste gebruikelijk vorm van verlichting. De kleuren koud-wit en neutraal-wit worden het meest gekozen. Wij zullen u met plaatjes laten zien hoe deze kleuren er precies uit zien.

Onze Led TL armaturen t8 zijn makkelijk in de montage en hebben een hoge lichtopbrengst en zijn daarom uitermate geschikte voor Led schuurverlichting. Door de hoge lichtopbrengst bij een laag wattage zijn de Led TL armaturen ook veel zuiniger dan oude TL buizen. Daarnaast hoeft u de Led’s minder vaak te vervangen door het hoge aantal branduren.

Als u een behoorlijk vochtige schuur heeft dan is het handig om voor waterdichte armaturen te kiezen. De waterdichte armaturen zijn ook verkrijgbaar voor 2 Led TL buizen waardoor u een extra hoge lichtopbrengst heeft. Bovendien kun u de waterdichte armaturen doorkoppelen omdat er aan beide zijden gaten geboord zijn. U ontvangt per armatuur 2 wartels zodat u de kabels waterdicht aan beide zijden aan kunt sluiten. Hierdoor kunt u de bekabeling door de armaturen heen leggen. Zo kunt u eenvoudig een groot aantal armaturen op rij plaatsen en ziet het er ook nog eens strak uit!

Welke lichtkleur heb ik nodig in mijn schuur?

Een schuur wordt over het algemeen gebruikt voor opslag of voor hobbyen/timmeren. Maar welke lichtkleur schuurverlichting heeft u voor beide situaties nodig?

Opslag

Voor een schuur die alleen voor opslag gebruikt wordt maakt het niet heel veel uit welke lichtkleur u gebruikt aangezien u er niet vaak zal zijn. U kunt gaan voor een lichtkleur van 6000K dus koud-wit. Hiermee is alles makkelijk te zien en kun je alles goed aflezen. Deze kleur staat namelijk gelijk aan daglicht. Bovendien zou u gebruik kunnen maken van een Led bewegingsmelder, zou hoeft u niet eens de lampen in te schakelen en bovendien staan de lampen nooit te lang aan!

Hobby’s

In een schuur waar met name wordt gehobbyd is zowel koud-wit(6000K) als neutraal-wit(4000K) aan te raden. Koud-wit staat gelijk aan daglicht en is puur wit. Neutraal-wit(4000K) heeft een gelig tintje maar is zeker niet sfeervol. Qua lichtopbrengst hebben beide kleuren ongeveer evenveel licht, alleen lijkt het zo dat koud-wit meer licht geeft. Als u op zoek bent naar puur werklicht, dan zouden wij koud-wit aan willen raden.

Om een goed idee te krijgen van de lichtkleuren, kunt u de foto’s op deze pagina bekijken. De bovenste afbeelding zijn Led TL armaturen t8 in de kleur neutraal-wit. De lichtkleur op de afbeelding hieronder is koud-wit.

Led TL armatuur 120 cm
Led TL armatuur t8 120 cm koud-wit extra helder

Hoeveel licht heb ik nodig voor mijn schuurverlichting?

In een schuur is het fijn om veel en verspreid licht te hebben. Het kan namelijk behoorlijk lastig zijn als u telkens voor de lamp weg moet om ervoor te zorgen dat de schaduw verdwijnt en u kunt zien waar u mee bezig bent. Het is dus van belang dat u sterke Led TL armaturen of waterdichte armaturen plaatst.

Onze Pro versie is speciaal voor de situatie gemaakt als u extra veel licht nodig. Heeft u bijvoorbeeld een hoog plafond(boven 3 meter) of doet u gedetailleerd werk? Dan raden wij u de Pro versie van onze Led TL armaturen en Led TL buizen aan. Deze hebben namelijk een 25% hogere lichtopbrengst dan de normale versie. Zowel de Pro versie als de normale versie vindt u allebei op de categoriepagina’s.

Mocht u nog vragen of advies nodig hebben over de lichtopbrengst die voor u past? Bel dan naar 085-0600936 of mail naar info@ledwereld.nl .

Hieronder vind u onze populairste schuurverlichting producten:

 

Led verlichting 120 cm

Waterdicht armatuur 120 cm enkel

21,9932,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Waterdicht armatuur 120 cm dubbel

23,9945,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Waterdicht armatuur 150 cm dubbel

29,9949,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL montagebalk 120 cm enkel

11,9922,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL montagebalk 150 cm dubbel

18,9938,99 incl. BTW

Led TL armatuur

Koppelsnoer

1,996,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis 120 cm neutraal-wit

12,99 incl. BTW
16,99 incl. BTW
23,99 incl. BTW
22,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis Pro 150 cm koud-wit

18,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW