Led verlichting voor winkels

Led panelen warm-wit

Op zoek naar Led verlichting voor een winkelinrichting? Dat is een goede keuze. Hierdoor bespaart u namelijk enorm op je energierekening. Voor winkelinrichting wordt er meestal gebruik gemaakt van Led panelen, Led spots, Led downlights of Led TL buizen. Lees onder de categorieën meer over welke verlichting passend is en waar je op moet letten bij het aanschaffen van Led verlichting voor je winkel of showroom.

Welke soort Led verlichting past bij mijn winkel?

Anders dan bij een magazijn of schuur maakt de uitstraling van de verlichting bij een winkel veel meer uit. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de stijl van uw winkel. Heeft de winkel een meer industriële look, dan zijn Led TL buizen een goede keuze wat ook tevens de voordeligste optie is.

Wilt u in de winkel een etalage iets extra benadrukken, dan zijn Led spots hier weer uitstekend geschikt voor. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in een smalle lichtbundel van 38º waardoor er heel mooi een product kan worden uitgelicht. Bij een lager plafond en een net-afgewerkte winkel of showroom zien we dat juist de Ledpanelen en Led downlights extra tot hun recht komen. Vooral als uw winkel een systeemplafond oogt dit zeer mooi. De Led panelen passen namelijk naadloos in het systeemplafond waardoor het geheel er net uit ziet.

Warme of koude verlichting

Bij Led Wereld bieden we Led verlichting voor winkels aan in drie tinten. Koud wit, neutraal wit en warm wit. In de allermeeste gevallen raden we koud witte verlichting af voor in een winkel, dit is namelijk een minder prettige kleur tijdens het winkelen en kan kil overkomen. De meeste winkels gebruiken de neutraal-witte (4.000K) of warm-witte (3.000K) Led verlichting.

Wat voor uw winkel de beste optie is, hangt af van wat u wilt uitstralen. Wilt u een wat gezellige en sfeervolle uitstraling in je winkel, (bijvoorbeeld in een meubelzaak, kledingwinkel of een winkel waarbij het persoonlijk contact groot is) dan is een warm-witte kleur de beste optie. Bij bijvoorbeeld supermarkten en elektronicawinkels past daarentegen een meer neutraal-witte kleur. De foto hierboven heeft de kleur warm-wit.

Led TL armatuur t5
Een zeer originele toepassing van onze Led TL armaturen, uitgevoerd door Kop BV

De sterkte van de verlichting

Hoeveel licht een lamp uitstraalt wordt weergegeven in het aantal lumen. Een hoog aantal lumen betekent een hoge lichtopbrengst. Wat voor lichtsterkte je nodig hebt hangt weer af van de sfeer die je wilt bereiken en van de hoogte van het plafond. Wilt u uw oude halogeen verlichting vervangen, kijk dan niet naar het aantal Watt maar naar het aantal lumen dat de oude verlichting uitstraalde. Led verlichting heeft namelijk bij hetzelfde aantal Watt vaak een veel hogere lichtopbrengst. Daarom kunt u door te kiezen voor Led verlichting in je winkel veel geld besparen.

Advies op maat

Bij Led Wereld zijn we gespecialiseerd in Led verlichting en daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste verlichting voor in je winkel of showroom. Bel ons op 085-0600936 of mail naar info@ledwereld.nl voor een advies op maat.

Bekijk hieronder onze lampen die wij adviseren

 

16,9922,99 incl. BTW
19,9925,99 incl. BTW

Led paneel 60x60

Led paneel 60×60 Pro

45,9948,99 incl. BTW

Led paneel 30x120

Led paneel 30×120 Pro

47,9950,99 incl. BTW

Led TL buis 60 cm

Led TL buis 60 cm warm-wit

8,99 incl. BTW
38,90 incl. BTW

Led paneel 60x60

Led paneel 60×60

35,9938,99 incl. BTW

Led paneel 30x120

Led paneel 30×120

37,9940,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis Pro 120 cm warm-wit

16,99 incl. BTW
7,99 incl. BTW
6,99 incl. BTW
6,99 incl. BTW