Led verlichting werkplaats

Werkplaats Ledverlichting

Op zoek naar verlichting voor uw werkplaats? Bij Led Wereld vindt u een uitgebreid aanbod van Led verlichting dat geschikt is voor uw werkplaats of fabriekshal. De meest gebruikte Led verlichting hiervoor is Led TL verlichting. Onder de producten vindt u meer informatie over welke verlichting geschikt is voor uw werkplaats.

Welke LED verlichting is goed voor mijn werkplaats?

LED verlichting bij een werkplaats moet bij veel mensen aan de volgende eisen voldoen:

  • U moet er prettig in kunnen werken
  • Er moet voldoende licht zijn om details te kunnen zien
  • Geen schaduwen boven de werktafel
  • De verlichting moet lang mee gaan

Wij bieden drie verschillende tinten Led TL Buizen en armaturen aan. Koud-wit, neutraal-wit en warm-wit. Voor een werkplaats of werkplek adviseren wij vaak neutraal-wit (4.000K) omdat u hier prettig in kunt werken en tegelijkertijd goed details kunt zien. Werkt u echter met kleine onderdelen dan zal koud-wit (6500K) de meest geschikte lichtkleur zijn. Deze kleur vat men vaak op de als de kleur met de hoogste lichtopbrengst. Bovendien is koud-wit gelijk aan daglicht.

Led TL armatuur 120 cm
Koud-witte Led TL armaturen t8

Om schaduwen te voorkomen en extra licht te genereren boven de werkplaats is ons advies om waar nodig een extra Led TL armatuur  boven de werkbank te plaatsen. Dit zorgt er voor dat u details beter kunt onderscheiden en een gelijkmatig licht heeft over de hele werktafel/werkbank.

Onze Led TL buizen hebben een levensduur van zeker 40.000 uur en zijn daarom een duurzame keuze. De levensduur is daarmee aanzienlijk hoger dan de standaard tl verlichting. Daarnaast is de lichtopbrengst twee keer hoger bij hetzelfde aantal Watt. Dit maakt Led een duurzame en voordelige optie.

Installatie Led verlichting

Omdat een werkplaats in de meeste gevallen goed licht nodig heeft, moeten er veel lampen geplaatst worden. Onze Led TL armaturen t8 (zie ook de tweede afbeelding hierboven) zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. U ontvangt namelijk bevestigingsmateriaal waar de armaturen simpel in geklikt kunnen worden. Bovendien zijn de armaturen licht, waardoor de montage geen zware klus is.

Misschien het grootste voordeel van onze Led TL armaturen t8 is dat ze koppelbaar zijn met onze koppelsnoeren. Zo hoeft u nog maar 1 armatuur van stroom te voorzien en vervolgens kunt u een rij Led armaturen t8 achter elkaar plaatsen zonder dat u zelf de bedrading hoeft aan te leggen! Dit scheelt zowel tijd als veel priegelwerk!

neutraal-witte, koppelbare Led TL armaturen t8

Bestel online of vraag een offerte aan

Bij Led Wereld bestelt u eenvoudig de Led TL verlichting die u nodig heeft. Wilt u een grote order plaatsen en ontvangt u liever een offerte dan is dit ook mogelijk en wij nemen zo snel mogelijk contact met u hierover op.

Advies op maat

Elke werkplaats heeft weer andere behoeftes voor verlichting van hun werkplek, fabriekshal of werkplaats. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bel ons op 085-0600936 of mail naar info@ledwereld.nl voor een advies op maat.

Bekijk hieronder onze populairste Led producten

Led verlichting 120 cm

Waterdicht armatuur 120 cm dubbel

23,9945,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Waterdicht armatuur 150 cm enkel

24,9934,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Waterdicht armatuur 150 cm dubbel

29,9949,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL montagebalk 150 cm dubbel

18,9938,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis 120 cm neutraal-wit

12,99 incl. BTW
19,99 incl. BTW
23,99 incl. BTW
28,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis Pro 150 cm koud-wit

18,99 incl. BTW
27,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW