Verzending

Wij doen zo goed mogelijk onze best om onze voorraden op peil te houden. Uw bestelling kunnen wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur versturen. Mocht het om wat voor reden toch niet lukken om aan een vlotte levering te voldoen dan proberen wij zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Als u uw bestelling voor 14:00 plaatst, dan wordt deze vandaag verzonden en heeft u hem in de meeste gevallen morgen in huis. Er wordt geleverd van maandag tot en met zaterdag. De pakketten worden geleverd met onze koeriersdienst DHL.

Voor zakelijke klanten geldt dat bestellingen die vrijdag worden verstuurd pas maandag door DHL worden bezorgd (omdat bedrijven in de regel zaterdag gesloten zijn). Mocht u toch zaterdag geleverd willen krijgen, dan verzoeken wij u dit uitdrukkelijk bij de bestelling te vermelden. De bestelling wordt normaliter tijdens kantooruren geleverd aan zakelijke klanten.

track en trace code

Nadat u bij Led Wereld besteld hebt, krijg u een email met de bevestiging. Zodra uw bestelling op de post gedaan wordt, krijgt u ook automatisch de track en trace code in uw mail zodat u kunt zien waar uw pakketje is en wanneer het bezorgd zal worden.

Verzendkosten in Nederland en België

Voor klanten met een verzendadres in Nederland en België vragen wij €5.50 voor het verzenden van bestellingen met een orderwaarde tot € 100,-. Bij bestellingen vanaf € 100,- zijn de verzendkosten geheel gratis!

Afhalen in Koekange

Zou u graag uw lampen bij ons willen afhalen? Dat kan ook! Stuur ons graag een mailtje: info@ledwereld.nl met welke producten u nodig heeft en wanneer u graag langs zou willen komen, dan kunnen we samen een afspraak maken. Het afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Per telefoon afspraak maken kan ook: 085-0600936.

Het adres waar u uw bestelling kunt afhalen is: dorpsstraat 11 in Koekange.