Garage verlichting

Op zoek naar verlichting voor je garage? Kies dan voor Led verlichting. Led heeft een langere levensduur en is 2 tot wel 10 keer energiezuiniger dan conventionele verlichting. Bekijk onze Led verlichting voor in de garage en lees hieronder meer waar je op moet letten bij het aanschaffen van garage verlichting

Led TL Verlichting

Verreweg de meest gebruikte optie voor garage verlichting is Led TL buizen. Deze zijn namelijk het goedkoopst en in een garage hoef je meestal geen luxe uitstraling te hebben. Bij Led Wereld kun je losse TL buizen bestellen of inclusief armatuur. Als u al TL buizen heeft hangen, is het  overstappen van TL buizen naar Led TL niet moeilijk; je vervangt de originele starter door de gratis meegestuurde Led starter en je kunt de buis in de oude armatuur plaatsen. In onze blog over het vervangen van TL naar Led TL lees je hier meer over.

Warmte van de kleur

We hebben drie verschillende warmtes van de verlichting in ons assortiment. Koud-wit, neutraal-wit en warm-wit. Voor garages raden we vaak neutraal-wit aan omdat je meestal geen hele gezellige sfeer nodig hebt. Neutraal-wit is helder maar niet onprettig voor de ogen. Wil je echter de garage veel gebruiken voor het sleutelen met kleine onderdelen, dan is koud-wit mogelijk de beste optie omdat je hier meer details door ziet. Koud-wit is gelijk aan daglicht wit en dit is puur wit zonder enige gelige tint. Wilt u dus puur werklicht hebben, dan is koud-wit ook zeer toepasselijk

Lichtsterkte

Vaak hebben garages niet zo’n hoog plafond waardoor de lichtsterkte niet bijzonder hoog hoeft te zijn om de ruimte goed te verlichten. Desondanks is het goed om te kijken waarvoor je de garage wilt gebruiken. Is het alleen om je auto in te stallen, dan volstaat verlichting met minder lumen. Bij intensiever gebruik raden we een hogere lichtsterkte aan en die vindt u in onze pro-versie.

Led TL daglicht
Led TL buis 150 cm Pro

Let er op dat bij het vervangen van de standaard TL buizen naar Led TL, je niet kijkt naar het aantal Watt maar naar het aantal lumen. Watt geeft namelijk het stroomverbruik aan en lumen de lichtopbrengst. Als u overstapt op de Led TL buis Pro, dan kunnen wij garanderen dat u minstens zoveel lichtopbrengst heeft als de oude TL buis, of zelfs nog wat meer. De normale versie zit er ook dichtbij, maar wij raden de Pro versie te nemen als het hoge lichtopbrengst van groot belang is zoals bij een hoog plafond of gedetailleerde arbeid.

Waterdichte armaturen?

Niet goed geïsoleerde of open garages kunnen wel eens vochtig zijn. Mocht je garage echt vochtig zijn dan raden wij waterdichte Led TL armaturen aan. Deze zijn water en stof dicht waardoor de Led TL buis niet aangetast wordt wanneer het vochtig is.  Bovendien zijn de koppelbaar, waardoor ze handig zijn als u meerdere waterdichte armaturen in een rij wilt aansluiten.

waterdichte Led armaturen
Koppelbare waterdichte Led armaturen neutraal-wit

Advies op maat voor je garage verlichting

Onze deskundigen helpen je graag met het kiezen van de juiste verlichting voor je garage. Op basis van je wensen adviseren we vrijblijvend welke Led verlichting het beste is voor de toepassing. Bel hiervoor naar 085-0600936 of mail naar info@ledwereld.nl en we helpen je graag met advies op maat.

Bekijk hieronder de populairste producten van onze klanten

Led TL armatuur

Koppelsnoer

1,996,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis 150 cm koud-wit

12,99 9,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis 120 cm koud-wit

12,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis 120 cm neutraal-wit

12,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis 150 cm neutraal-wit

12,99 9,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis Pro 150 cm koud-wit

18,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Led TL buis Pro 150 cm neutraal-wit

18,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis Pro 120 cm koud-wit

16,99 incl. BTW

Led TL armatuur

Stekker met schakelaar

3,996,99 incl. BTW

Led verlichting 150 cm

Waterdicht armatuur 150 cm dubbel

29,9949,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Led TL buis Pro 120 cm neutraal-wit

16,99 incl. BTW

Led verlichting 120 cm

Waterdicht armatuur 120 cm dubbel

23,9945,99 incl. BTW